Ringen
Relatieringen
Oorsieraden
Sieraden
Zilverwerk

Atelier / winkel

De edelsmederij en winkel van Aafke Hof is gevestigd in het Rensenpark. (Voormalig souvenirwinkel van de oude dierentuin) Het is een combinatie van een open atelier en winkel. In het voorste gedeelte ziet u diverse vitrines met werk van Aafke alsmede collega edelsmeden. Ook is hier een sfeervolle zithoek gecreëerd waar uw ontwerp besproken kan worden onder een kopje koffie.

Centraal in de ruimte onder een lichtkoepel, staat een grote werkbank, aan diverse zijden omringt met gereedschappen. Aan deze tafel worden alle stukken gemaakt. Hier heeft u aan twee zijden zicht op hoe de edelsmid werkt. Volkomen zichtbaar, maar wel afgesloten door een aantal koorden aan paaltjes. Tijdens het werken aan een sieraad in opdracht, maakt Aafke regelmatig een foto, zodat de klant zelf het ontstaan ook kan volgen. Bij genoeg foto's maakt Aafke daar wel eens een filmpje van. Deze kunt u zien op haar YouTube pagina. YouTube / Aafke Hof

 

Glasblazer Marc Stuart
Links achterin is een hoek van de ruimte ter beschikking gesteld aan de glasblazer Marc Stuart. Deze is aanwezig op de zaterdagmiddag. Hij geeft een extra aanvulling op het geheel met glasblaasdemonstraties waarbij het ook mogelijk is direct iets naar uw wens te laten creëren.


Marc Stuart

U vindt het werk van Marc Stuart op zijn Facebookpagina ‘Vitre’.